Journalist | Tekstschrijver | Redacteur | Rotterdam
Tekst

s’MAAK magazine Schiedam – nummer 8

De nieuwe s’MAAK is weer uit, het leukste magazine van Schiedam en eigenlijk heel Rijnmond! Voor nummer 8 schreef ik weer 3 artikelen. Dit keer over herinneringen aan dansen, een bevlogen jongere en een gouden prikduo.

Ik kom uit… Nieuwland
De bevlogen Youness Laraj (20 jaar) is geboren en getogen in Schiedam. Voetballen op straat, dat is zijn jeugd, zijn liefde en zijn leven.
Meer lezen.

Interview met een Schiedamse prikploeg: John en Anneke
Zwerfvuil, dode duiven en overvolle vuilnisbakken, John Gardien en Anneke Boot ruimen het allemaal op. Samen houden ze Schiedam schoon.
Meer lezen.

Bijzondere plek: voormalige dansschool Sitton
Quick, quick, slow… Hoeveel Schiedammers zullen dat denken als ze het pand op de Lange Haven 121 passeren? Bij Karin den Hartog komen de herinneringen aan dansschool Sitton in ieder geval naar boven.
Meer lezen.

s’MAAK wordt gemaakt door Wij zijn FORT in opdracht van de gemeente Schiedam

Over s’MAAK: ‘een magazine over de binnenstad van Schiedam (s’dam), waarin zoveel mogelijk ‘de Schiedammer’ aan het woord is. In de binnenstad van Schiedam gebeurt veel. Veel meer dan we zien, meer dan we weten. Een magazine om door te bladeren, te lezen en te delen. Met informatie over acties en activiteiten in de binnenstad. Met gedachtes en foto’s. Met mensen zoals u en ik.’