Tekstschrijver | Rotterdam

Dit ben ik!

Ik ben dus tekstschrijver en kom oorspronkelijk uit Den Haag. Ik haalde mijn propedeuse geschiedenis op het hbo, stapte vervolgens over naar de universiteit (geen succes) en werd uiteindelijk ingeloot voor de School voor Journalistiek. In 1999 kwam ik voor de liefde naar Rotterdam. De relatie verwelkte maar de liefde voor de stad bleef. Sinds 2004 werk ik als zelfstandige voor verschillende – veelal – Rotterdamse opdrachtgevers. Ik hou van de stad, de ruimte, de verhalen, en de mensen. En van de wind, die waait in Rotterdam altijd van alle kanten! Verder hou ik van architectuur, geschiedenis, de omgeving, gekke weetjes en de onderlinge relatie daartussen.

Mijn werkgebied ligt voornamelijk in Rotterdam, maar ik ben natuurlijk beschikbaar voor opdrachtgevers door heel het land of overal waar de zon schijnt. Mensen interviewen en daar vervolgens een goed of mooi verhaal van maken, dat vind ik het allerleukste om te doen. Moeilijke of droge informatie leesbaar en begrijpelijk maken, dat is waar ik goed in ben.

Interviews, reportages, (digitale) nieuwsbrieven en artikelen: ik voorzie elke tekst van de juiste toon. Daarnaast maak ik boekjes en publicaties voor speciale gelegenheden of exposities.

En af en toe een contentmigratieproject om de nerd in mij levend te houden. Ik ben ook in te zetten als webredacteur. Ik heb ervaring met verschillende content management systemen zoals WordPress, Drupal, ExpressionEngine en SharePoint.

Lees hier meer over hoe ik begon met schrijven en de huppelende typemachine.

P.S. Niets van deze site, tekst, artikelen, content of foto’s mag worden¬†gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.