Journalist | Tekstschrijver | Redacteur | Rotterdam

Dit ben ik!

Suzanne Stam: journalist, tekstschrijver en (web)redacteur. Ik werk voor publieksbladen, personeelsbladen, vaktijdschriften, magazines en websites. Maar ook voor organisaties, bedrijven en lokale overheden. Soms werk ik ook als ghostwriter. 

Mijn werkgebied ligt voornamelijk in Rotterdam, Schiedam en Den Haag maar ik ben natuurlijk beschikbaar voor opdrachtgevers door heel het land of overal waar de zon schijnt.

Mensen interviewen en daar vervolgens een goed of mooi verhaal van maken, dat vind ik het allerleukste om te doen. Moeilijke of droge informatie leesbaar en begrijpelijk maken, dat is waar ik goed in ben.

Interviews, reportages, (digitale) nieuwsbrieven en artikelen: ik voorzie elke tekst van de juiste toon. Daarnaast maak ik boekjes en publicaties voor speciale gelegenheden of exposities.

En af en toe een contentmigratieproject om de nerd in mij levend te houden. Ik ben ook in te zetten als contentmanager en webredacteur. Ik heb ervaring met verschillende content management systemen zoals WordPress, Drupal, ExpressionEngine en SharePoint.

Lees hier meer over hoe ik begon met schrijven en de huppelende typemachine.

P.S. Niets van deze site, tekst, artikelen, content of foto’s mag worden gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.