Journalist | Tekstschrijver | Redacteur | Rotterdam
Tekst

sMAAK magazine – De bijzondere plek van architect Luciana Freitas Ezequiel

Luciana Freitas Ezequiel op Schiedamse brug voor bibliotheek
‘De manier waarop de Nederlanders het water beheersen, hopelijk kan ik wat van die kennis ooit in mijn eigen land toepassen. Maar ook de cultuur en de taal vind ik mooi. Ik voel me hier ‘on top of the world’ ook al woon ik onder zeeniveau!’

Voor de zesde editie van s’MAAK – magazine over de binnenstad van Schiedam – interviewde ik onderzoeksassistent en architect Luciana Freitas Ezequiel over haar bijzondere plek: het pleintje voor de bibliotheek.

Lees hier het hele artikel.

s’MAAK wordt gemaakt door Wij zijn FORT in opdracht van de gemeente Schiedam

Over s’MAAK: ‘een magazine over de binnenstad van Schiedam (s’dam), waarin zoveel mogelijk ‘de Schiedammer’ aan het woord is. In de binnenstad van Schiedam gebeurt veel. Veel meer dan we zien, meer dan we weten. Een magazine om door te bladeren, te lezen en te delen. Met informatie over acties en activiteiten in de binnenstad. Met gedachtes en foto’s. Met mensen zoals u en ik.’

Bekijk het gehele magazine.

Fotografie: Ossip van Duivenode