Journalist | Tekstschrijver | Redacteur | Rotterdam
Tekst

Stadsoevers: meerdere artikelen

Stadsoevers_Rolbrug_over_de_Vliet

Stadsoevers is de naam van een nieuwe wijk in Roosendaal. Het vroegere industrieterrein achter het spoor verandert in een nieuw stadsdeel. Een duurzame wijk met bijzondere gebouwen, gedurfde materialen, uitgesproken kleuren en veel groen. Met alle ruimte om te wonen, te werken, te ondernemen, te leren en te ontspannen. In opdracht van Boom van Mourik schreef ik weer en aantal nieuwe artikelen voor de site. 

Ambassadeur Stadsoevers
De Stadsoevers ambassadeurs praten, denken en doen mee aan de ontwikkeling van Stadsoevers. Gijs de Bot is van oorsprong nauw met het gebied verbonden.
Lees artikel

De nieuwe Zwaaikom
De Zwaaikom is straks het hart van Stadsoevers. Een waterplein waar boten aanmeren en waar mensen recreëren. Ontspannen met je voeten in het water, een visje eten of uit je dak gaan bij een concert of op de kermis, het kan allemaal.
Lees artikel

Rolbrug over de Vliet
Wie straks langs de Vliet loopt of fietst, kan hem niet missen: de robuuste gele eyecatcher over het water. De stoere rolbrug verbindt Stadsoevers met het centrum. De architecten vertellen over hoe de brug eruit komt te zien.
Lees artikel

Wonen in Stadsoevers
Het woongedeelte van Stadsoevers bestaat uit verschillende buurten met elk een eigen sfeer. Maar hoe zien die er nou eigenlijk uit?
Lees artikel

De Kaaimannen fietsen door Stadsoevers
De Kaaimannen (Roosendaalse wieler- en ontspanningsvereniging)fietsen vaak door het gebied. Hét wapenfeit van De Kaaimannen is de realisatie van de Wielerexperience op het voormalige Red Band Sportpark, niet ver van Stadsoevers.
Lees artikel

Stadsoevers in 2018
De resultaten van het Stadsoeversspel, woonsferen, fantastische beestjes en wiebelen in een bootje. Op deze informatieavond van Stadsoevers komt het allemaal aan bod.
Lees verslag